ElsiEa’s Weblog


Despre EA si Despre EL

Ea despre El

Despre El

Hmm…s-a dat de gol, a spus ca ma cunoaste. I-am recomandat sa nu faca asta, o sa aiba probleme.

Facem parte din acelasi tablou: acelasi background, aceeasi culoare, acelasi muzeu. Are ganduri bune, multe dintre ele de vita nobila, descendente dintr-o mare mare familie burgheza.

Are pasiuni obisnuite pentru varsta lui si rade, rade cu lacrimi. Lacrimi de crocodil bineinteles. Sunt si ele de calitate: Lacoste, de obicei le tine in buzunar, uneori se preling si mai picura cate una … sunt vesele.

Il are pe Porcu’. N-ar trebui sa va spun eu despre el. O sa se supere. Porcu’ a ramas repetent, a avut niste zile mai Proaste, atat de proaste ca nu stiau nici tabla inmultirii. Eu cred totusi ca stiau, dar au vrut sa ii faca in ciuda.

Are un delfin. EL crede ca e dragutz, mie insa mi-e frica ca au inceput o relatie. Cineva si-a pedepsit imaginatia si l-a indemnat sa isi faca un blog, de atunci imaginatia e bolnava. Mai nou tine regim si face sport in fiecare zi. Dar EL a ramas bolnav de blog.

Si in sfarsit ma are pe … mine. Aici, pe blogosfera.

Zzzz despre Ipsi

El despre Ea

Despre ea

Ipsi: pai si ce sa scriu eu despre tine?
Zzzz: tot ce stii, ce crezi, ce speri, ce iti imaginezi

Ce sa va spun eu despre ea? Multi pitici acolo sus, vreo 30 si ceva, plus 5-6 albe ca zapada…. Sincer sa fiu, nu cred ca-i cunosc prea bine, nici pe pitici si nici pe ea, la fel cum ea nu-mi stie piticii mei… Noi toti ne stim de ceva amar de vreme… Cred ca ea, alba ca zapada, e o visatoare. Intotdeauna a fost. Sper sa fie amuzanta. Chiar este amuzanta, are idei (unele bune, majoritatea… idei). Aaa, ce nu-mi place, ca fumeaza, dar este problema ei nu-i asa? Rabdare si tutun… Cred ca fumeaza de cand o stiu, adica deeeeeee… oau, sunt mai bine de 8 ani. Ce repede trec anii. Ce pot sa spun cu siguranta este ca stie sa se distreze. Imi aduc aminte de petrecerea de op’shpe ani ai ei, dar amintirile sunt de ieri, mai mult conteaza azi-ul. Azi sper sa fie o ‘friguroasa’ (va spun eu cum stau lucrurile cu frigurosii, delfinii si mai ales cu Porcu’, dar… mai tarziu). Nu da din casa, nu-i plac mincinosii (sa fim seriosi, asta am pus-o la plesneala, ca nimanui nu-i plac mincinosii), nu bea, nu se drogheaza (pariu?)… deci e un fel de opus al meu…

Ipsi despre Zzzz

Reclame

Un comentariu so far
Lasă un comentariu

🙂

Comentariu de bibomedia
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: